Petibörlü bisküvili pasta tarifi nasıl yapılır ?

Petibörlü bisküvili pasta tarifim

Malzemeler:
Petibörlübisküvilipastatarifim3 Paket kakaolu petibörlü bisküvi
2 Paket bitter çikolatalı puding
5 Su bardağı süt
Bisküvileri ıslatmak için Su





Yapılışı:Önce soğuk süte pudingi boşaltıp orta ateşde ocağa alıp
koyulaşana kadar kaşıkla karıştırılır.
Kıvamını buldukdan sonra ocakdan alıp,yapmak istediğiniz tepsiye bisküvileri hafif ıslatıp tepsiye diziniz,hazırladığınız kakaoyu döküp alt tabanı tamamlamış oluruz.ikinci kat için üzerine tekrar bisküvileri hafif ıslatıp üzerine dizip,kakaoyu döküp bisküviler bitene kadar kat kat yapıp arasına kakaosunu da koyup bitiriniz.Çok kolay yani bitirdikden sonra           buzdolabına alıp 3-4 saat soğuyup kendini tuttukdan sonra çıkartıp üzerine hindistan cevizi serpip,sonra bıçağı ıslatıp pastayı dilim dilim
Petibörlübiskuvitarifi

kesip servis tabağıyla servisleyebilirsiniz.

Püf nokta:Bıçağı ıslatarak pastayı kesiniz eğer bıçağı ıslatmadan keserseniz pasta bıçağa yapışır,
pasta görünümü bozulur.Ve bende pastanız ğüzel bir görünüm sağlansın diye size böyle bir
kolaylık sağlamak istedim.Pastamız çok kolay çocukların keyifle yiyeceği bir pastadır :)

 AFİYET OLSUN.

                                            

Yorumlar